Vlonderplank24

Waarom Vlonderplank24?

Houtexperts

Vlonderplank24.nl is onderdeel van Houthandel & Frezerij Van Nyhout. Wij zijn experts op het gebied van hout, en kunnen je daarom adviseren bij jouw keuze tussen de verschillende soorten vlonderplanken.

Maatwerk

We hebben een grote, goed uitgeruste werkplaats waar we vlonderplanken op maat kunnen maken. Dus ook planken in afwijkende maten haal je bij Vlonderplank24.nl.

Voordelig

Wij hebben een goede relatie met onze leverancier, de lijnen zijn kort. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de planken erg voordelig inkopen. Dit zie je terug in onze verkoopprijs.

Over Houtseries24

Vlonderplank24.nl is onderdeel van Houtseries24. Hier vallen meerdere webshops onder die stuk voor stuk kwaliteitsproducten van hout aanbieden. Functionele producten die van duurzaam materiaal zijn gemaakt en vooral erg voordelig zijn, zodat wij allemaal nog lang van mooie houten producten kunnen blijven genieten.

Momenteel bestaat Houtseries24 uit de volgende onderdelen:

Houtseries24 is een initiatief van Houthandel & Frezerij Van Nyhout. Hierdoor kunnen alle houten producten voordelig worden ingekocht, kunnen we u goed adviseren op het gebied van hout en kunnen de producten te allen tijde op maat worden gezaagd, gebeitst of anderzijds worden bewerkt. 

Over Vlonderplank24.nl

Op Vlonderplank24.nl vind je vlonderplanken in verschillende, duurzame materialen. Hier zitten veel houtsoorten tussen zoals douglas, Siberisch lariks of robinia, maar ook andere materialen zoals WPC-kunststof of Accoya.

De vlonderplanken op deze webshop worden per strekkende meter (m¹) berekend, maar we kunnen ook prijzen geven per vierkante meter (m²). 

Hulp of advies nodig bij je keuze? Wij staan voor je klaar en kunnen je ook op locatie helpen met je klus. Neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag.

Houtseries24

Add to cart